Peste 12 ani experiență în topografie și cadastru

Efectuăm lucrări topografice fără să ne grăbim. Important este să facem lucrări de calitate și să avem respect față de client. Să răspundem la orice telefon în timpul orelor de program, de luni până vineri, de la 9 la 17.
Claritate, experiență și solutionarea eficientă a documentațiilor.
Autorizații

De ce să ne alegi

Experiență

Ne implicăm în efectuarea oricărei documentații cadastrale, oricât de complicată ar fi.
ACTIVITATI DE CADASTRU-TOPOGRAFIE
Avem aparatura necesara, posibilitatea tehnica si capacitatea sa efectuam documentatii de prima inscriere, actualizari de carte funciara, inscriere constructii, dezmembrari, alipiri, apartamentare, trasare terenuri si constructii, calcul volumetric, urmarire speciala a constructiilor, s.a.
PLAN DE SITUATIE PENTRU PUZ SI PUG
In acest moment detinem doua statii totale robotice, doua GPS uri si o drone pentru masurare extravilane, mai ales pentru PUG si PUZ.
Efectuam ridicari topografice, inclusiv PUG, PUZ.
ACTIVITATI PENTRU FOND FUNCIAR
De asemenea, desfasuram activitati de fond funciar la primarii, consultanta de fond funciar si efectuarea de masuratori pentru primarii. Mai exact, desfasuram activitatea tehnica de intocmire de titlurilor de proprietate si rectificarea titlurilor de proprietate intocmite eronat.
STUDIU GEOTEHNIC CU SAU FARA FORAJ
PROIECTARE CONSTRUCTII
CERTIFICAT ENERGETIC
Intocmim studii geotehnice cu sau fara foraj, certificate energetice pentru apartamente si constructii. Si mai nou, intocmim proiecte pentru constructii civile si industrial colaborand cu architect si proiectant cu experienta.
NUMEROTARE STRADALA
Nu in ultimul rand desfasuram activitati topografice in vederea numerotarii stradale. Primariile desfasoara activitati de numerotare a imobilelor astfel incat fiecare imobil sa aiba un numar stradal si un nume de strada.
Mai exact, ne referim la constituirea RENNS (Registrul Electronic Naṭional al Nomenclaturii Stradale) a fost aprobat în octombrie 2016 de către Executiv, registrul reprezentând, în fapt, un sistem de evidență și consultare geospațială a nomenclaturii stradale la nivel național. Legea instituie obligativitatea utilizării RENNS de către instituțiile și autoritățile administrației publice centrale și locale în activitatea specifică, precum și obligația autorităților administrației publice de a proceda la furnizarea și actualizarea datelor cu privire la nomenclatura stradală proprie din registrul electronic al nomenclaturilor stradale.
Cu alte cuvinte, la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor, autoritățile administrației publice centrale și locale in vederea intocmirii Registrului electronic național al nomenclaturilor stradale , se vor desfasura activitati de masurare in coordinate Stereo 70 a intrarii in fiecare imobil la nivelul strazii, se vor da nume strazilor si se vor introduce aceste date in registrul amintit.

Oferim si cerem responsabilitate.

Rapiditate

În ceea ce privește rapiditatea, derulăm toate activitatile laborious. Rapiditatea inseamna calitate si respectarea cu strictete a legislatiei in vigoare.
Astfel, fiecare masuratoare sau documentatie intocmita va lua un timp minim astfel incat sa ducem la bun sfarsit activitatea.
Cele mai complexe lucrari sunt documentatiile de fond funciar in cadrul primariilor – emiteri sau rectificarea titlurilor de proprietate.

Calitate

Calitatea este principala carateristica ce o luam in consideratie.
O documentatie cadastrala intocmita eronat poate avea implicatii juridice si/sau economice.
O documentatie gresit intocmita va crea numeroase probleme proprietarului si vecinilor.
Din acest considerent, calitatea primeaza versus timp.
Principala noastra preocupare este sa intocmim documentatii facute corect, profesionist, cu verificare minutioasa a ctelor de proprietate (titluri de proprietate, contracte de vanzare cumparare, chiar si a adeverintelor de rol, stradale sau certificate fiscale, certificate de mostenitor, et.). Acest demers il facem chiar cu riscul de a fi in detrimentul rapiditatii si timpului scurt pe care majoritatea clientilor ni-l impun.

Cere o ofertă

Dacă aveți nevoie de consultanță tehnică, evaluarea unei lucrări sau orice altă solicitare, ne puteți transmite un mesaj utilizând formularul de mai jos. Vom reveni în cel mai scurt timp.