Cărți funciare

De ce ai nevoie de carte funciară?
De ce este atât de importantă?

Simplu pentru ca ea reprezintă cartea de identitate a imobilului pe care tu îl deții.
Cartea funciară conține informații importante cum ar fi: proprietarul/proprietarii imobilului, actul de proprietate în baza căruia a fost dobândit, eventualele sarcini pe care le are imobilul cum ar fi de exemplu o ipotecă și bineînțeles informații tehnice cu privire la imobil referitoare la amplasament, dacă este în intravilan sau extravilan, tarlaua/cvartalul, parcela/ parcelele, categoria de folosință a terenului, identificatori cadastrali care practic ajută la localizarea imobilului în teren.

Cartea funciară se deschide la cerere, pe baza masuratorilor făcute de topograf şi a actului juridic prin care s-a constituit sau s-a transmis dreptul de proprietate.
Intabularea înseamnă înscrierea în Cartea Funciara a dreptului dumneavoastră de proprietate sau a altor sarcini. Lipsa unei intabulări a terenului înseamnă că terenul respectiv nu poate fi înstrăinat sau disponibil pentru alte operațiuni privind dreptul de proprietate al acestuia.
În funcție de dorința și necesitatea clientului cartea funciară poate suferii o serie de modificări cum ar fi: actualizarea carții funciare, dezmembrare, alipire, înscrierea construcțiilor, schimbarea categoriei de folosință a terenului.
Pentru eventualele lămuriri cu privire la actele necesare de înscriere în cartea funciară vă stăm la dispoziție pentru a vă îndruma.

Alte servicii pe care le oferim

Inginer topograf specilist autorizat categoria C/seria autorizației RO-IS- F Nr. 0121/12.07.2012

Proiectare construcții

Certificat energetic

Studiu geotehnic

Cadastru

Fond funciar

PUG, PUZ

Măsurători cu drona

De ce să ne alegi

Experiență

Peste 9 ani experiență în topografie și cadastru.

Rapiditate

Rapiditatea înseamnă calitate si respectarea cu strictețe a legislației în vigoare.

Calitate

Întocmim documentatii făcute corect, profesionist, cu o verificare minuțioasă.

Cere o ofertă

Dacă aveți nevoie de consultanță tehnică, evaluarea unei lucrări sau orice altă solicitare, ne puteți transmite un mesaj utilizând formularul de mai jos. Vom reveni în cel mai scurt timp.